Webinar "Rijden met je ademhaling"

Schrijf je nu in!

Je gegevens

Deelname aan dit webinar kost € 17,95. Na aanmelding wordt het betaalproces automatisch gestart.

Inschrijven voor

Bekijk webinar

Webinar Serie "Een beter lichaamsgebruik te paard"

Deze webinarreeks behandelt de 4 essenties van beter paardrijden:

* Je Houding
* Het volgen van de bewegingen van je paard
* Je ademhaling
* Je mindset


Tijdens deze webinarreeks behandelt Ylvie elk webinar 1 van deze onderwerpen. Hierbij geeft ze je praktische oefeningen die je zonder paard gemakkelijk kunt doen. Je kunt deze direct meedoen van achter je scherm of op een later tijdstip in alle rust uitproberen. Elk webinar blijft 30 dagen beschikbaar om terug te kijken!

Dit deel gaat over het rijden met je ademhaling

Ylvie Fros verdiept zich al meer dan 20 jaar in de rijkunst den in nhet bijzonder in het lichaamsgebruik van ruiters. Naast academisch trainer is ze Centered Riding® level III instructeur en heeft ze als enige in Nederland een opleiding gedaan in Zen Bodytherapy®. Daarnaast heeft ze ervaring in diverse gevechtssporten en Zen meditatie. Met deze unieke combinatie van kennis en ervaring helpt ze ruiters op eigen aansprekende wijze om met meer gemak te rijden en hun paarden niet te storen. 

Ylvie heeft een groot scala aan Engelstalig online studiemateriaal ontwikkelt, o.a. een online module Rider Biomechanics and Mindset. Maar juist voor de Nederlandse ruiters is er nu deze webinar serie in het Nederlands ontwikkeld!

De afleveringen zijn in logische volgorde opgebouwd, dus het is raadzaam ze alle 4 in deze volgorde te volgen. Echter je kunt je ook inschrijven voor een losse aflevering. 

Wil je alvast een voorproefje? Dan kun je Ylvie's "On Demand" webinar over het bekken en de ruiterzit bekijken. Dit is ook meteen een mooie basis voor deze webinar serie! KLIK HIER


Je kunt het webinar volgen vanaf je computer, tablet of telefoon.
Presentatie door
Ylvie Fros

Duur
39 minuten

Deel dit webinar